23 March 2010

29. Assignment: Sebab aku tak makan ikan masin.

:)

1. Aku dah pandai masak sizzling yee mee & noodle.
2. Aku dah boleh jadi tukang buat air. eg. buah, sejuk, panas dll.
3. Aku dah semakin mesra dgn co-workers kat tempat aku kerja.
4. Aku semakin hot. Luar dan dalam. Cewah.
5. Sayang kawan-kawan. *muahs.


:(

6. Tesis tak siap lagi.
7. Kondusi kewangan tak stabil. *sigh.
8. Perut makin cute. Arghhh!!!
9. Kesihatan swing sana sini. Huh!
10. Sangat merindui parents. Huhuhu.


:P

11. Ada orang rindu kat aku. *blushing.
12. Gaji turun-naik.
13. 12 pusat 12 JobsMalaysia akan dibuka.
14. Pameran Fotografi tiga hari je lagi.
15. Salah ke kalau aku nak mesra dgn amoi?


Credit: Google. (Sekadar gambar hiasan. Ahaks.)


*Aku taknak guna perkataan tag. Aku nak suruh korang, buat assignment ni. Ahaks. Makhluk Allah yg terpilih ialah: semua bloggers yg blog nya aku baca di sebelah. (sila rujuk gadget: Aku Baca Belog Ini.)



P.S: Serius. Duit macam air je. Air pun lagi senang nak dapat. Huh.

16 comments:

  1. samela,

    perut makin cute,

    xleh nak wat ape dah

    ReplyDelete
  2. -oh maknanya blog aku termasukla tuk assigmnt ni...hikhikh

    ReplyDelete
  3. ak pndai masak...he3

    best or xbest dlm hdup ni just buat yg terbaik

    ReplyDelete
  4. salam bro..

    aku nk wt asaimen ni gak la...hahaha

    ReplyDelete
  5. cikTi: Boleh. Jom jogging kat tasik cempaka. *wink.

    zoncapriku: A ah. Tiada paksaan bro. Peace!

    mai: mai memang. sik rinduk kitak lagi sejak sudah ada pacar. ;(

    muhammad86: ko pandai masak apa bah? :)

    azzalina suziantie: datang la kat tempat aku kerja bah.

    purplish pink: suka makan ikan masin ke?

    Sup: Silakan. Berbesar hati dan bermurah hati nak suruh ko buat. Hahaha. :D

    Luffy: Argh! Ko dipaksa buat assignment ni. Ni carrymark utk subjek "BBB1001 Blogging". Peace! XD

    ReplyDelete
  6. macam nk buat..tp snarnye xpaham sgt pe yg shahrul nk bgtau snarnye..hak3.. ;P

    ReplyDelete
  7. aku suke ikan bulu ayam..dan aku dapat tau aku ditag...aku akan cuba memenuhi itu..yeah...

    ReplyDelete
  8. bestnya pandai wat sizzling dah..nak singgah restoren bley? :p

    ReplyDelete
  9. ceh lu ape cer. sunyi je gua nengok skang.
    ke lu baru lps kena rompak duit?

    ekeke

    ReplyDelete
  10. nani: apa yg cik nani tak faham tu?

    deqya: singgah la. bawak kawan-kawan perempuan yg comel-hot-cun ya. hiks. ;P

    berd: sori bro. gua agak busy dgn keje sekarang ni. balik pun lewat. 12.30-1.30am setiap malam. tesis. handle pameran fotografi dll. adoiyai.

    ReplyDelete
  11. ko kan kje.. stabil la nti kewgn ko.. weeee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...