06 May 2010

37. "Slogan Untuk abg eQ..."



Hadiah RM100? Betul ke orang tua ni. Hehehe. Jangan marah abg eQ. Nanti cepat naik kedut kat muka yg awet muda tu. Hahaha. Aku bukan nak sangat hadiah tu, cuma teringin nak cungkil bakat otak kanan yg dah lama x berfungsi dengan baik ni. Harap-harap cukup mencindankan dan memesrakan abg eQ. 3:)




Dengar ya slogan dari budak Kampung Pantai Chenor ni ya:


" hhmmm...saya follow 'Kurasakan Something..' kerana aku rasa memang ada something dengan blog  yang minimalis ni. Harap-harap dengan mem'follow' blog ini, dapat dicungkilkan apa yang something sangat tu. Hahaha! "


Ptuih! Ptuih! Ptuih!
(ludah sesudah jampi tak berapa nak serapah selesai)

6 comments:

  1. erk..sampai jampi2..? wakakaka

    ReplyDelete
  2. haha...sampai jampi2 ni...tak tahan nih!

    minimalis tu apa ek? kena bukak kamus ni...

    bagus tuan! ada perkataan baru abg eq belajar hari ni...

    ReplyDelete
  3. suka slogan nie.... blh mng nie.. gudluck!

    ReplyDelete
  4. hahaha. memang paling berbakat lah! :D

    weh, ko kena tag kat sini
    http://kyuubi85.blogspot.com/2010/05/jawab-soalan-exam.html

    ReplyDelete
  5. slogan ke tue shahrul..hehe...anyway gud luck!

    ReplyDelete
  6. nand: hahaha. penting tu. elak bad luck/penunggu gunung raya dtg bagi sial plak.

    abg eQ: hahaha. jangan tersalah jampi sudah. minimalis derived dari minima. :)

    belalang: tolong jampikan jugak ya. ngeee.

    kyuubi: dah tahu kena tag. thanks remind. nanti aku buat k bro.

    kak faiz: slogan kot. tak pernah join mana-mana pertandingan buat slogan. sebab tak faham maksud sebenar slogan. hahaha. thanks kak.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...